Alt om Sigdal, Eggedal og

Eggedalsfjellet, kun 1,5 time fra Oslo.

NYG Reklame AS

Ved å tilby et bredt spekter av tjenester innen både trykte og digitale medier, er NYG Reklame en etablert totalleverandør av reklame. Våre tjenester skal skapes gjennom kundenes ønsker og behov.

i mener at bedrifter må være synlige, både på nett og ute i den virkelige verden. Bedre synlighet fører til bedre muligheter for deg og din bedrift. Kontakt oss idag for et møte angående ditt behov for våre tjenester.

NYG Reklame tilbyr:

  • Grafisk design
  • Print og profilering
  • Web og apputvikling
  • Film og foto

 

NYG Reklameskjermer - Modums beste utstillingsvindu

De fleste lokale bedrifter har et behov for flere og bedre kanaler for markedsføring. Vi ønsker å løse dette problemet ved å skape Modums beste utstillingsvindu. Derfor har vi plassert seks lyssterke reklameskjermer der moinger flest ferdes, nemlig på Åmotsenteret. Her kan din bedrift reklamere. Med dette tilbyr vi et helt nytt alternativ til markedsføring for lokalt næringsliv.

Til nå har denne type reklame vært forbeholdt større bedrifter med et betydelig markedsføringsbudsjett. Endelig kan mindre bedrifter benytte seg av det samme tilbudet. Med tanke på at 76 % av alle kjøpsbeslutninger foretas i butikk*, er dette er ypperlig tidspunkt for å vise din reklame. Faktumet er at tradisjonelle mediekanaler ofte treffer forbrukeren når de er langt unna en kjøpsbeslutning. NYG Reklameskjermer treffer forbrukere som allerede er i ”kjøpsmodus”. I tillegg åpner vår løsning for å treffe yngre målgrupper og gjennomreisende hyttefolk.

Teglverksveien 95, 3057 Solbergelva
Tlf: 90 20 33 98 Send mail
Gå til nettside